maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ulkomaanmatkalla

Ai mikä kirjoitustauko? Kandikaan ei ole valmistunut, joten ei voi senkään syyksi laittaa. Olkoot syy sitten vaikka omistajan laiskuus(tämä syy pätee aika moneen asiaan...). Mysli pääsi vierailemaan kotimaahansa Ruotsiin MH-testin merkeissä. Onko ihminen hullu vai hullu kun ajaa suuntaansa 1300km testatakseen koiransa epävirallisesti? No, mielenkiintoista oli ja vaikka pylly ajaessa puutuikin, niin ajomatkan väärti. Oli mukava nähdä Myslin sisaruksia, joista vain yksi ei ollut paikalla. Tunnisti kyllä sisaruksiksi, kovin ei ole suuria kukaan muukaan, sporttimalli Turo ehkä pentueen suurin. 
Ja on mamma myös ylpeä tyttärestään, hienosti suoriutui testistä. Leikki vieraiden kanssa urhoollisesti ja kesti pamaukset pomminvarmasti. Nojoooo, räyhäsi kyllä aaveille ja yllätys-haalarille mutta palautui molemmista nopeasti. 

Tässäpä suomennettuna tulokset, en tiedä saako niistä mitään selvää. Punaisella on Myslin toiminta, osasin hienosti muokata Exeliin.

Ps. Ollaan myös käyty lonkka/kyynär/selkäkuvissa(jouluna?!). Viralliset tulokset B/B ja 0-0 ja epävirallisesti selkä terve. Virallisesti omistaja onnellinen. 

Pps. Meillä on aika hyvät kelit, kannattaisko asua Pohjosessa. Tässä muutama kuva todistusaineistona.

Maski päässä








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti