torstai 18. lokakuuta 2012

Agentti

Mikä saa opiskelijan, jonka opiskelumotivaatio on nollan tienoilla, viettämään monta iltaa yliopistolla? Lumen tulo Rovaniemelle. Huoli siitä, ettei pienellä ole sopivaa takkia. Ei muuta kun kangaskaupan kautta yliopistolle ja ompelemaan. Pitää hyödyntää käsityön sivuaineopinnot.. seuraava projekti lienee sisustuselementti olohuoneeseen: harjoituspuomi? 




Kyllä agentin luulis nyt tarkenevan jopa Lapin pakkasia. Tosin, koira ei ollut aivan yhtä innoissaan puvun valmistumisesta kuin omistajansa...hmm..

Agilitya oli myös tänään luvassa. Kouluttaja ei valitettavasti ollut paikalla, mutta saatiin myö jotain tehtyä itekseenkin. Puomin alastuloa ja sitä pimeetä putkea. Ja erillisiä esteitä. Neiti vaan kuumenee vähän liikaa, kun muut tekee vieressä, joten lopeteltiin aika nopeaan. Ihan hyvä mieli jäi kuitenkin ja tosi hyvää häiriötreeniähän toi on. 

Tilasin juoksuvyön - jos se innostus nyt vaikka löytyis ku koirakin alkaa olla sen ikäinen et sen uskaltaa ottaa mukaa juoksemaan. Tosin, jos pehmeämmällä alustalla haluu juosta ni se ois autohommia sitten.. Mutta, se ei oo vielä tullu ni saa toistaseksi laiskotella..eli karkit ja leffa, here I come ! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti