tiistai 9. lokakuuta 2012

197253 x JEE

Niin. Ollaan kai vihdoin selätetty antibioottien ja kortisonin avulla teiniä vaivanneet sylkirauhaset, jotka oli siis tulehtuneet. Tosin, käytöksestä päätellen ne ei kyllä vaivannut, mutta silti. Sinne siis ainakin muutama jee. 
Ja jee siitä, että päästiin talveksi agilityryhmään ja toinen jee sille, että nyt päästään itekseenkin treenaamaan. Viime viikolla siis alkoi treenit mut oltiin kuuntelu/katseluoppilaita, sillä Myslillä oli vielä kuuri päällä. Ja ihan hyvää tekikin vaan kattella, pyöri nimittäi neidillä silmät päässä uudessa hallissa senverran kovasti..
Käytiin tänään itsekseen sitte muistuttelemassa esteitä mieleen ja sille kanssa ainakin 101 jee:tä. Taas alkoi muistua mieleen, miksi sitä agilityä joskus harrastin. Ja Mysli oli niin hieno. Tehtiin eteenlähetyksiä, mitä ne reenaili viime viikolla ryhmän kanssa(ettei oltais vieläki enemmän jälessä mitä nyt). Ja tuohan irtoaa !!! Tosin, oon kotona/ulkona sille opettanu namitargetin avulla "eteen"-käskyä, joten tais olla tuttu juttu. Muutama este vaan siinä piti lisäksi suorittaa.. Maksimissaan siis 3 estettä suorassa linjassa ja viuh, sinne se meni. 
Lisäksi rengasta ja putkea yksittäisinä esteinä. Putken kanssa ois pitäny tajuta lopettaa ajoissa... Meni hienosti niin, että jätin sen odottamaan ja kutsuin lelun kanssa toisesta päästä. Hyvin meni myös lähettämällä suoraan putkeen, molemmilta puolilta...mutta sitten ohjaaja haukkasi liian ison palan. Mutkaputken. Eipäs mennykkää. Tai meni, mutta turhan monta ohitusta kyllä tuli. 
Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvät treenit, näitä lisää. Iloisen mielen kruunasi vapaapäivä ja treenien jälkeinen metsälenkki Lapin maisemissa :) 
Kuvia ei oo hirveästi tullu otettua, johtuukohan tästä pimeydestä vai mistälie. Alla muutama otos Pöyliövaarasta jokunen viikko sitten. 

Unnan yläfemmat

Ja mitäköhän tuo kelpie taas meinaa...

Leila Marleena ja Kovalainen

...ja tätä mieltä Kovu oli kuvauksista...

Kiira ja slurps

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti